Beoordelingen van Aroy Aroy Amsterdam

Recente recensies

4.0
Ana Rodrigues
16 oktober 2021

We really enjoyed the food. Was fast and tasty and the restaurant even adapted an order for my children. Thank you for the great service.

Peter
9 oktober 2021

Very tasty! Had the Friday shrimp fried rice special for takeout. Enough food for two and I asked for “extra pittig” so they included a container of VERY spicy sauce. Yum! Always very nice people and quality food. The atmosphere at the restaurant is very cool so hoping to eat in next time.

rosie mastenbroek
2 oktober 2021

Sateh rundvlees was geheel doorbakken. Wel lekkere smaak maar kurkdroog vlees. De groene curry kip was lekker. De gebakken rijst met garnalen was lekker maar erg flauw. Al met al voor 40 euro niets bijzonders gegeten helaas.

Th
30 augustus 2021

Erg lekkere smaken, voldoende eten en ook een mooie hoeveelheid gambas. Kortom gewoon goed

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

Ana Rodrigues
30 juli 2021
Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

Bill
11 juli 2021
Reactie van Aroy Aroy

Dank je wel en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

Peter
29 mei 2021

The Pad Thai was excellent! It came with crushed peanuts and a wedge of lime on the side. Nice attention to detail! I asked for it spicy and they added chilies as well as extra hot sauce on the side. Yum! I will definitely be going back to dine on the nice patio outside.

Reactie van Aroy Aroy

Thank you for the lovely review:)! Team Aroy Aroy

Sontje
26 mei 2021

Het eten was erg lekker. Alleen zijn de sla blaadjes niet goed schoongemaakt. Zat nog wat zanderige dingen.

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor de bestelling én feedback, dit nemen we mee:)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Bi
9 mei 2021
Reactie van Aroy Aroy

Bedankt:)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Gabriela
3 mei 2021

Lekker!

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor de bestelling & fijne review :), hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

Cornelia van den Berg
14 april 2021

Was onze eerst ervaring: erg vriendelijk en héérlijk food. Werden zelfs even gebeld tussendoor omdat het "iets" later werd. Inderdaad "iets", nauwleijks 10 minuten, keurig hoor! En de kwaliteit van de gerechten: heel goed en heerlijk... Onze kennismaking met Aroy Aroy wordt zeker voortgezet! Verheugen ons op de volgende keer.... Bevelen van harte aan!!

Reactie van Aroy Aroy

Wat een prachtige review, bedankt voor jullie bestelling en we zijn blij dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Danielle Klee
8 april 2021

Heerlijke curry, online bestellen en betalen en je bestelling staat stipt op tijd klaar. Een super-aanrader!

Reactie van Aroy Aroy

Super fijn om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

wouter
6 april 2021

great quality, big portions and authentic taste, thanks again !

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Loes
24 maart 2021

Ik vond het eten erg lekker!

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt en hopelijk tot snel weer :) Groetjes, Team Aroy Aroy

Arnold
23 maart 2021

Prima eten, goeie prijs. Vriendelijke en snelle service.

Reactie van Aroy Aroy

Super, dank je wel! Groetjes, Team Aroy Aroy

Tine Roersma
12 maart 2021

Voor de 1e keer besteld, uitstekend bevallen. Zullen binnenkort zeker weer bestellen. Een opmerking we vonden het varkensvlees wel erg vet, maar de smaak was uitstekend.

Reactie van Aroy Aroy

Fijn om te lezen, bedankt! We nemen de feedback mee in onze verbetering. Groetjes, Team Aroy Aroy

Alix
4 maart 2021

Echt prima eten, supersnel en vriendelijk bezorgd!

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor je bestelling & fijne review! Groetjes, Team Aroy Aroy

Yuuuuu
28 februari 2021
Reactie van Aroy Aroy

Thank you for your order. Unfortunately it was not as expected. Could you send us feedback to info@aroyaroy.nl so we can see what happened? Thank you, Team Aroy Aroy

Mu tje
20 februari 2021

Smakeloos! Dit is echt geen goede pad thai en wij hadden 3 varianten; kip, beef en varken.

Reactie van Aroy Aroy

Hi Mu, Wat jammer om te lezen dat de Pad Thai niet naar wens was. We nemen je feedback mee in onze verbetering. Groetjes, Team Aroy Aroy

Danielle Klee
4 februari 2021

Heerlijke curry, stipt op tijd klaar om op te halen,ruime porties, genoeg voor twee dagen.

Reactie van Aroy Aroy

Hi Danielle, Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Ilona van der Zalm
18 januari 2021

Helaas zat in de Lab Gaai zand van de slablaadjes. Heel jammer want de smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Aroy Aroy

Hi Ilona, bedankt voor je bestelling én feedback. We zullen hierover een mailtje naar je sturen. Groetjes, Team Aroy Aroy

Peter Wessels
17 januari 2021

iets te neutraal viel meer tegen dan mee kon wat minder nat

Reactie van Aroy Aroy

Hi Peter, bedankt voor de bestelling en feedback. Dit nemen we zeker mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

Alex
15 januari 2021

Great food as always and a nice gift :)

Reactie van Aroy Aroy

Very nice, thank you! Team Aroy Aroy

Eric
3 januari 2020

Great food. Authentic Thai taste and ready at the moment we ordered it.

Reactie van Aroy Aroy

Thank you for your lovely review, hope to see you soon again! Team Aroy Aroy

Bas
24 december 2020

Delicious!

Reactie van Aroy Aroy

Dank je wel :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

Liat T Waysbort
8 december 2020
Reactie van Aroy Aroy

Hi Liat, Wat jammer om te zien dat de ervaring niet naar verwachting was. Mocht je voor ons feedback hebben dan kan dat altijd gemaild worden naar info@aroyaroy.nl. Bedankt! Groetjes, Team Aroy Aroy

Caroline
23 november 2020

Terleurgesteld in de smaken. Niets bijzonders. Viskoekjes taai. En duur voor wat je krijgt, €15,50 voor simpel bakje rijst

Reactie van Aroy Aroy

Hi Caroline, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen het mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

Robrt
3 november 2020

Het zou fijn zijn als bij bepaalde gerechten aangegeven werd dat het een koud gerecht betreft..... Dat zou onaangename verrassingen voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Aroy Aroy

Beste Robert, Bedankt voor je bestelling én feedback, we nemen dit mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

Ricardo
1 oktober 2020

Super snel Geleverd en lekker.

Reactie van Aroy Aroy

Bedankt voor je bestelling en fijne review, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

Louise
25 september 2020

We ordered and payed for Sesame Chicken with chicken stock rice. But the stock rice was not available and the sesame chicken was not Sesame chicken. The onions were fresh, but the fresh lettuce was just very wet lettuce. The Laab gai tasted good. Is it supposed to put into the lettuce leaves?

Reactie van Aroy Aroy

Dear Louise, Thank you for your order and feedback. We have learned and changed a couple of thing on our website. The Laat Kai is best when eaten inside the lettuce leaves as a wrap

Sontje
8 september 2020

Lekker eten alleen voor ons is het een beetje te zout.

Reactie van Aroy Aroy

Beste Sontje, Bedankt voor jullie bestelling en feedback. We zullen het intern overleggen, wel fijn dat het alsnog heeft gesmaakt! Groetjes, Team Aroy Aroy