Beoordelingen van Aroy Aroy Amsterdam

Recente recensies van Aroy Aroy Amsterdam

4 sterren na 13 reviews

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakeloos! Dit is echt geen goede pad thai en wij hadden 3 varianten; kip, beef en varken.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry, stipt op tijd klaar om op te halen,ruime porties, genoeg voor twee dagen.

Reactie van Aroy Aroy:Hi Danielle, Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat in de Lab Gaai zand van de slablaadjes. Heel jammer want de smaak was goed.

Reactie van Aroy Aroy:Hi Ilona, bedankt voor je bestelling én feedback. We zullen hierover een mailtje naar je sturen. Groetjes, Team Aroy Aroy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

iets te neutraal viel meer tegen dan mee kon wat minder nat

Reactie van Aroy Aroy:Hi Peter, bedankt voor de bestelling en feedback. Dit nemen we zeker mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food as always and a nice gift :)

Reactie van Aroy Aroy:Very nice, thank you! Team Aroy Aroy

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food. Authentic Thai taste and ready at the moment we ordered it.

Reactie van Aroy Aroy:Thank you for your lovely review, hope to see you soon again! Team Aroy Aroy

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious!

Reactie van Aroy Aroy:Dank je wel :)! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Aroy Aroy:Hi Liat, Wat jammer om te zien dat de ervaring niet naar verwachting was. Mocht je voor ons feedback hebben dan kan dat altijd gemaild worden naar info@aroyaroy.nl. Bedankt! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Terleurgesteld in de smaken. Niets bijzonders. Viskoekjes taai. En duur voor wat je krijgt, €15,50 voor simpel bakje rijst

Reactie van Aroy Aroy:Hi Caroline, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen het mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als bij bepaalde gerechten aangegeven werd dat het een koud gerecht betreft..... Dat zou onaangename verrassingen voorkomen.

Reactie van Aroy Aroy:Beste Robert, Bedankt voor je bestelling én feedback, we nemen dit mee in onze verbetering! Groetjes, Team Aroy Aroy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel Geleverd en lekker.

Reactie van Aroy Aroy:Bedankt voor je bestelling en fijne review, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Aroy Aroy

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered and payed for Sesame Chicken with chicken stock rice. But the stock rice was not available and the sesame chicken was not Sesame chicken. The onions were fresh, but the fresh lettuce was just very wet lettuce. The Laab gai tasted good. Is it supposed to put into the lettuce leaves?

Reactie van Aroy Aroy:Dear Louise, Thank you for your order and feedback. We have learned and changed a couple of thing on our website. The Laat Kai is best when eaten inside the lettuce leaves as a wrap

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten alleen voor ons is het een beetje te zout.

Reactie van Aroy Aroy:Beste Sontje, Bedankt voor jullie bestelling en feedback. We zullen het intern overleggen, wel fijn dat het alsnog heeft gesmaakt! Groetjes, Team Aroy Aroy